Drömmer du om­­­­ att starta eget?

Genom att starta eget Markerabolag får du friheten att utveckla en egen verksamhet samtidigt som du får tryggheten av att ingå i en företagsgrupp. Vi erbjuder finansiering och hjälp för att du ska komma igång.

Vi på Markera tror på det lilla företagets fördelar med snabba beslutsvägar, delaktighet och självbestämmande kombinerat med nätverkets samlade kraft. Därför samlar vi kompetenta personer från olika teknikområden för att kunna erbjuda våra kunder en komplett produkt.

Kanske känner du att du har goda expertkompetenser på ditt område, men känner dig osäker på den ekonomiska biten? Eller kanske har du en många marknadskontakter, men behöver stöttning av människor med en bred erfarenhet? Då kan ett eget Markerabolag vara din lösning.

Är ett Markerabolag något för dig?
Kontakta Kent Sjöholm eller Malin Arvidsson
för att diskutera dina möjligheter.

Fördelar med ett Markerabolag

Samlade expertkompetenser

Inom Markeragruppen finns en bred variation av experter inom samhällsbyggnadsområdet. Behöver du en viss expertis som saknas i ditt bolag har du en bred grupp av experter och kontakter att vända dig till.

Komplett ekonomipaket

Som en del i Markeragruppen finns Markera Business, som utför alla tjänster inom ekonomi för samtliga Markerabolag. När du har startat ett Markerabolag är det de som sköter redovisningen och löneadministrationen för dina anställda.

Grafisk profil och webbplats

Du behöver inte lägga pengar och tid på att fixa en ny webbplats och grafisk profil – det finns redan! En mall för visitkort, kuvert och andra profilprodukter är framtagen, det är bara att beställa och lägga till ditt namn.

Rådgivning vid uppstart och drift

Hur ska du konkretisera din affärsidé, hur går en bolagsregistrering till och hur ska du tänka kring blivande anställda? Vi erbjuder rådgivning och stöd för alla våra bolag.

Hjälp med finansiering

Vilka ekonomiska behov som behövs vid en uppstart av ett nytt bolag kan variera. Även om du har en bra affärsidé kanske du inte har de finansiella förutsättningarna för att få den att gå i hamn. Då kan vi bidra med finansiering i uppstarten av ditt nya bolag.

Kontakta oss så berättar vi mer

Kent Sjöholm
Malin Arvidsson