CAD-projektör

Med specialistkunskaper inom samhällsbyggnadsområdet är Markera med och utformar infrastruktur och förnyar städer. Vi finns med i hela processen: från idé till utveckling, planering och ledning ända fram till slutresultatet.

Våra projekt är både små och stora, ofta med offentliga beställare som kommuner och Trafikverket, men vi har även privata beställare som fastighetsbolag, industrier och entreprenörer.

Vi ser positivt på framtiden inom mark- och anläggningsbranschen och på vår roll som en kunnig och pålitlig partner genom projektens alla faser. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektör hos oss arbetar du i nära samarbete med tekniksansvariga och projektörer inom flera teknikgrenar. Du kommer huvudsakligen att arbeta med projektering och redovisning i CAD-miljö i 2D och 3D.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot CAD/BIM eller som genom arbetslivserfarenhet har förvärvat goda kunskaper inom området.

Rollen ställer krav på förmåga att samarbeta och kommunicera samtidigt som du förväntas kunna arbeta självständigt med tilldelade arbetsuppgifter.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev.

KONTAKT

För ansökan eller om du har frågor om tjänsten kontakta:
Malin Arvidsson, tel. 070-693 74 82, e-post: malin.arvidsson@markera.se