Söka jobb
Stockholm

Geotekniker

Med specialistkunskaper inom samhällsbyggnadsområdet är Markera med och utformar infrastruktur och förnyar städer. Vi finns med i hela processen: från idé till utveckling, planering och ledning ända fram till slutresultatet.

Våra projekt är både små och stora, ofta med offentliga beställare som kommuner och Trafikverket, men vi har även privata beställare som fastighetsbolag, industrier och entreprenörer.

Vi ser positivt på framtiden inom mark- och anläggningsbranschen och på vår roll som en kunnig och pålitlig partner genom projektens alla faser. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifter

Som geotekniker hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga teknikgrenar i våra större infrastrukturuppdrag samtidigt som du också har möjlighet att arbeta i mer renodlade uppdrag med t ex geokonstruktioner, grundläggningar eller stabilitetsutredningar.

Du förväntas ta ansvar för såväl tekniska lösningar som planering av tid och budget för eget arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning i grunden och flerårig erfarenhet av arbete som geotekniker. Du har erfarenhet av att utföra sättnings- och stabilitetsberäkningar och val av förstärkningsmetoder. Genom din erfarenhet har du god kännedom om byggprocessen, hela vägen från förstudier och utredningar till upprättande av arbetshandlingar.

Rollen ställer krav på förmåga att samarbeta och kommunicera såväl internt som externt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev.

Kontakt

För ansökan eller om du har frågor om tjänsten kontakta:
Fredrik Forslund, tel. 070-491 78 18, e-post: fredrik.forslund@markera.se