Söka jobb
Stockholm

Landskaps­arkitekt, erfaren

Markera har mångsidig expertis inom samhällsbyggnadsområdet och är med och utformar framtidens stadslandskap och infrastruktur. Genom ett växande nätverk av personalägda konsultbolag lägger vi tillsammans grunden för framtidens samhälle.

Vi ser positivt på framtiden och vår roll som en kunnig och pålitlig partner genom samhällsbyggnadsprojektens alla faser. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter att växa i sin yrkesroll och du kommer vara en viktig del i Markeras utveckling.

Vi arbetar med uppdrag i olika skalor med en variation av kunder både inom den privata och offentliga sektorn. Projekten inom landskapsarkitektur spänner över alla skeden från utredning och skissarbete till gestaltning och projektering. Uppdragen innefattar bland annat, bostadsmiljöer, läromiljöer, urbana miljöer och landskapsanpassningar i infrastrukturprojekt.

Som landskapsarkitekt hos oss arbetar du oftast i team och med flera projekt samtidigt. I teknikövergripande uppdrag arbetar Markerabolagen tillsammans för att uppfylla och överträffa kundens förväntningar.

Om dig

Du är en kommunikativ person som trivs med att samarbeta och har en naturlig förmåga att skapa goda relationer omkring dig, med såväl kunder, kollegor och samarbetspartners.

Som person är du målmedveten och driver projekt framåt samt kan konsten att prioritera och anpassa dig efter nya förutsättningar. Du är ansvarsfull, prestigelös och mån om att teamet tillsammans når uppsatta mål och goda resultat.

Ansvarsområde

Vi söker dig som har arbetat som handläggare och haft en ledande roll i tidigare projekt. Arbetet förutsätter att du har förmåga och intresse för gestaltning och arkitektur samt god kunskap om projektering. Som handläggande landskapsarkitekt ansvarar du för ditt eget arbete samt handledning av mindre erfarna kollegor. Du har ett gestaltningsansvar och en samordnande roll med daglig kundkontakt.

Kvalifikationer

Examen från landskapsarkitektprogrammet med minst 5 års relevant yrkeserfarenhet, främst från teknik- eller arkitektkontor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att projektera i 3D i AutoCAD Civil 3D eller Novapoint. Meriterande är också om du har egna marknadskontakter.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För ansökan eller om du har frågor om tjänsten kontakta:
Johanna Ogéus, tel. 070-419 31 38, e-post: johanna.ogeus@markera.se