VA-projektör

Med specialistkunskaper inom samhällsbyggnadsområdet är Markera med och utformar infrastruktur och förnyar städer. Vi finns med i hela processen: från idé till utveckling, planering och ledning ända fram till slutresultatet.

Våra projekt är både små och stora, ofta med offentliga beställare som kommuner och Trafikverket, men vi har även privata beställare som fastighetsbolag, industrier och entreprenörer.

Vi ser positivt på framtiden inom mark- och anläggningsbranschen och på vår roll som en kunnig och pålitlig partner genom projektens alla faser. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektör hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga teknikgrenar i våra större infrastrukturuppdrag samtidigt som du också har möjlighet att leda och arbeta i mer renodlade uppdrag med t ex VA-utredningar och ledningsprojektering.

Du förväntas ta ansvar för såväl tekniska lösningar som planering av tid och budget för ditt och andras arbete.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med en teknisk utbildning i grunden och mångårig och gedigen erfarenhet av VA-projektering. Genom din erfarenhet har du god kännedom om byggprocessen, hela vägen från förstudier och utredningar till upprättande av arbetshandlingar.

Rollen ställer krav på förmåga att samarbeta och kommunicera såväl internt som externt.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev.

KONTAKT

För ansökan eller om du har frågor om tjänsten kontakta:
Malin Arvidsson, tel. 070-693 74 82, e-post: malin.arvidsson@markera.se