Söka jobb
Stockholm

Väg-/gatu-/markprojektör

Med specialistkunskaper inom samhällsbyggnadsområdet är Markera med och utformar infrastruktur och förnyar städer. Vi finns med i hela processen: från idé till utveckling, planering och ledning ända fram till slutresultatet.

Våra projekt är både små och stora, ofta med offentliga beställare som kommuner och Trafikverket, men vi har även privata beställare som fastighetsbolag, industrier och entreprenörer.

Vi ser positivt på framtiden inom mark‐ och anläggningsbranschen och på vår roll som en kunnig och pålitlig partner genom projektens alla faser. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi främjar samarbetet mellan våra kontor och vi nyttjar varandras kompetens, arbetet blir på så sätt både dynamiskt, roligt och lärorikt.

Arbetsuppgifter

Som väg/gatu‐/markprojektör hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga teknikgrenar i våra större infrastrukturuppdrag samtidigt som du också har möjlighet att leda uppdrag och arbeta i mer renodlade väg‐ eller gatuprojekt.

Du förväntas ta ansvar för såväl tekniska lösningar som planering av tid och budget för ditt och andras arbete i de uppdrag du leder.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en teknisk utbildning i grunden med flerårig erfarenhet av väg‐/gatu‐ eller markprojektering. Genom din erfarenhet har du god kännedom om byggprocessen, hela vägen från förstudier och utredningar till upprättande av arbetshandlingar.

Rollen ställer krav på förmåga att samarbeta och kommunicera såväl internt som externt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev.

Kontakt

För ansökan eller om du har frågor om tjänsten kontakta:
Fredrik Forslund, tel. 070‐491 78 18, e-post: fredrik.forslund@markera.se