Söka jobb
Göteborg

Väg-/markprojektör, erfaren

Med specialistkunskaper inom samhällsbyggnadsområdet är Markera med och utformar infrastruktur och förnyar städer. Vi finns med i hela processen: från idé till utveckling, planering och ledning ända fram till slutresultatet.

Våra projekt är både små och stora, ofta med offentliga beställare som kommuner och Trafikverket, men vi har även privata beställare som fastighetsbolag, industrier och entreprenörer.

Vi ser positivt på framtiden inom mark- och anläggningsbranschen och på vår roll som en kunnig och pålitlig partner genom projektens alla faser. Vi erbjuder en arbetsplats där alla är delaktiga och där vi har nära mellan tanke och beslut. Hos oss finns goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifter

Som väg-/markprojektör hos oss arbetar du i nära samarbete med övriga teknikgrenar i våra större infrastrukturprojekt samtidigt som du också har möjlighet att leda och arbeta i mindre väg- och markprojekt.

Du förväntas ta ansvar för såväl tekniska lösningar som planering av tid och budget för ditt och andras arbete i de uppdrag du leder.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en teknisk utbildning i grunden med flerårig erfarenhet av väg‐ eller markprojektering. Det är meriterande om du har etablerade kundkontakter. Genom din erfarenhet har du god kännedom om byggprocessen, hela vägen från förstudier och utredningar till upprättande av arbetshandlingar.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev.

Kontakt

För ansökan eller om du har frågor om tjänsten kontakta:
Eric Lindbom, tel. 070–588 45 62, e-post: eric.lindbom@markera.se